Majska telepatska delavnica omrežja LifeNet

 • V petek, 12. maja 2023 ob 8h zvečer in

 • V nedeljo, 14. maja 2023 ob 9h zjutraj.

Namen delavnice  je podpreti delavnico za mir Marka Pogačnika v Jeruzalemu v kulturnem središču Muslala – kjer bo med drugimi sodelovala skupina članov VITAAA. Vsebina delavnice je tokrat svetovni mir in mir znotraj posameznika v razmerju do svoje linije dušnih prednikov. Nenavadni časi delavnice so usklajeni z dnevnim redom delavnice. Načrt telepatske delavnice lahko nekaj dni pred delavnico najdete na naši spletni strani www.vitaaa.net v drugih jezikih pa na www.lifenet.si/meditations

 • Delamo usklajeno s Soncem, zato začnite ob določeni uri po vašem lokalnem času.
 • Po potrebi preberite smernice za telepatske delavnice, ki so objavljene na teh dveh spletnih straneh.
 • Načrt delavnice preberite že prej in imejte ga natisnjenega ali pa odprtega na računalniku ali telefonu, da boste lahko sledili zaporedju sekvenc.

Uglaševanje skupine

 1. Zavedaj se, da smo kot skupina razpršeni po vsem svetu. Premakni svoje subtilne tipalke, da začutiš navzočnost članov skupine.
 2. Oblikujemo krog in povabimo prednike in potomce človeškega rodu, naj se pridružijo temu krogu. Zavedaj se tega, kako se počutiš, ko skupaj z nami stojijo v istem krogu.
 3. Zdaj povabimo elementarna in arhetipska bitja zemeljskih kraljestev, naj se nam pridružijo. Povabimo tudi bitja angelskega omrežja. Zavej se svojih občutkov ob tem, ko stojijo z nami v krogu.
 4. Zdaj pa vsi skupaj pojemo tone (ustvarjamo zvoke po svoji lastni intuiciji) – te zvoke ustvarjamo, da bi se uglasili drug z drugim in na skupno raven prostora in časa.

1. del: Spoznaj svojo dušno družino

Dušna družina je skupina duš posvečenih neki skupni viziji ali namenu, ki ga skušajo uresničiti s pomočjo svojih inkarnacij na Zemlji. Med tem, ko skupina članov te dušne družine, utelešena na Zemlji, deluje v smeri uresničenja skupnih ciljev, jih drugi del skupine, ki ni utelešen, podpira in jih navdihuje. V trenutni fazi Zemljine preobrazbe je možno in tudi potrebno vzpostaviti stik s svojo dušno družino. Namen te ponovne povezave je med drugim utrditi skupno uglasitev znotraj vedno bolj razdrobljenega človeštva. (Dušna družina se razlikuje od linije tvojih sorodstvenih prednikov!)

 1. Ena od možnosti, kako se povezati s svojo dušno družino je imaginarna vzvratna hoja, kot da greš po časovni liniji nazaj sledeč določenemu numeričnemu ritmu.
 2. Predstavljaj si, da narediš pet korakov nazaj začenši z levo nogo.
 3. Za tem naredi tri korake naprej začenši z desno nogo. Za trenutek miruj – kaj čutiš?
 4. Zdaj naredi (v svoji predstavi!) en korak več vzvratno (5 plus 1 =6) in enako število naprej kot prej(3). Za trenutek miruj – kaj čutiš?
 5. Potem naredi še en korak več nazaj (6 plus 1 = 7) in enako število naprej (3). Za trenutek miruj – kaj čutiš?
 6. Sledi temu numeričnemu vzorcu dokler je potrebno – vedno dodaš po en korak več vzvratno in ostaneš pri istem številu korakov naprej.
 7. Ko med eno od pavz občutiš, da si prispel do doma svoje dušne družine se v svoji imaginaciji obrneš  in začneš komunikacijo s svojimi dušnimi predniki.
 8.  Vprašaj svoje dušne prednike, če lahko kaj narediš zanje glede na to, da si utelešen/a Zavedaj se, da obstajajo težave iz prejšnjih življenj, ki se jih ne da rešiti v duhovnem svetu, so pa uspešno rešljive na utelešeni ravni. V ta namen lahko uporabiš sledečo vajo.

2. del: ustvariti mir in zdravje v svoji dušni družini in v svojem telesu

Vsaka celica v tvojem telesu ima dve vijačnici, eno za tvoj dušni vidik, in drugo za elementarnega. Med sabo se prepletata ustvarjajoč zapise tvojega življenja v sedanjem utelešenju. Zavedaj se, da se določene težave ali težji problemi na dušni liniji tvojih prednikov lahko zagozdijo v dušnem nizu obeh vijačnic, kar kliče po prečiščenju.

 1. Poveži se z božansko solzo milosti v svojem srčnem prostoru sposobno preobraziti vso bolečino in trpljenje vključno s travmami, ki se prenašajo skozi generacije. Božanska kaplja milosti v tvojem srcu se iskri kot kristal in njena voda se dotakne vseh celic v tvojem telesu.
 2. Ko se solzna kaplja v tvojem srcu dotakne vode v tvojih celicah si predstavljaj, da se blokade v dušnem nizu vsake celice sprostijo. Tvoje notranje vode se topijo in začenjajo prosto teči po telesu, skozi srce in tudi skozi božanske ženske energijske centre na območju ledvic.  Položi roki na predel svojega telesa kjer so nastanjene ledvice in dihaj globoko skozi ta prostor.
 3. Potem si predstavljaj, da ležiš z obrazom proti Zemlji z občutkom, da te Zemlja popolnoma podpira. Sproščena bolečina dušne družine zapušča tvoje telo v obliki solz, ki padajo v zemljo. Medtem, ko gledaš kako se solze vpijajo v temno zemljo, zrastejo iz nje krasne cvetlice različnih vrst in barv. Občuti globoko ljubezen do vseh prednikov in zanamcev svoje dušne družine. Vedi, da se v ta vrt lahko vrneš vsakič, da bi počastil/a njihove izkušnje in se z njimi znova povezal/a.

(Ta del je prispevala Ying Li iz Londona, hvala Ying!)

3. del: spoznaj Jeruzalem

Glede na širšo pokrajino Izraela/Palestine stoji Jeruzalem na širokem hribu postavljenem med dvema ogromnima vodnima telesoma: med sladkovodnim Galilejskim jezerom na severu in Slanim morjem (Mrtvo morje) na jugu.

 1. Predstavljaj si, da sta obe veliki jezeri med sabo povezani z mavrico sestavljeno iz neštetih barvitih kapljic vode. Mavrica se boči nad Jeruzalemom.
 2. Nekaj trenutkov vzdržuj in uživaj to podobo. Potem si predstavljaj, da se mavrični most prevrne navzdol, pri čemer pade v globino Zemlje. Mavrica je postala obsežna barvita posoda zaobjemajoč Jeruzalem od spodaj.
 3. Poglej v to posodo in opazil/a boš, da v njej leži drobna svetleča mini-kroglica. Kroglica žarči s čisto belo svetlobo, ki se pod Zemljo širi do najglobljih plasti planeta.
 4. Zavedaj se, da ta osredotočena kroglica predstavlja prvinski atom miru. Ljubeče občuti njeno žarčenje in podpri njegovo širjenje po svetu razcepljenem s spori. V obseg njenega širjenja vključi tudi Rdeče morje.

4. del: osvoboditi Jeruzalem verskih spon, ki niso uglašene z zdajšnjim vesoljnim trenutkom

Prvinski atom miru shranjen pod jeruzalemskim hribom je vzrok zakaj vse tri svetovne monoteistične religije smatrajo Jeruzalem za enega svojih najbolj svetih krajev. Kljub temu enobožna verstva v tisočletjih niso uspela prinesti Zemlji trajen mir. Namesto tega so ista verstva Jeruzalem uporabljala za utrditev svoje nadvlade nad Gajo.

 1. Jeruzalem je obzidano mesto z zidovi is časa turške nadvlade. Predstavljaj si, da namesto obzidja skupina moških različnih verstev (židovskega, muslimanskega in krščanskega) oblikuje krog na vrhu Jeruzalemskega hriba – mesta ni videti.
 2. Potem se začnejo tla sredi kroga odpirati in visoko rasla sloka ženska se pojavi iz notranjosti jeruzalemskega hriba. Njeno lice je temno, a srce žari s svetlo belo lučjo. Spoznaj jo kot dušo Jeruzalema.
 3. Zdaj priskaklja množica razigranih žensk in se postavi v krog med posameznimi možmi. Skupaj začnejo z mirnim ritualnim plesom: tri korake v levo, dva v desno, tri korake v levo, dva v desno…občuti njihov ritem.
 4. Med tem ko plešejo odpadejo od Jeruzalema verige, ki so ga, razpredene po celem svetu, vezale na lažne ali zastarele verske matrike in vzorce. Zdaj razpadajo.
 5. Drevo življenja začne rasti na vrhu hriba Jeruzalema. Njegove korenine objemajo kroglo prvinskega miru shranjeno v notranjosti hriba. Cvetoče veje drevesa se širijo nad vsak kraj na Zemlji. Njegovi sadeži ponudijo dovolj hrane lačnemu človeštvu, žejnemu ljubezni in miru.

5. del: povezati Jeruzalem z omrežjem krajev posvečenih kulturi Gaje

Jeruzalem pomeni v hebrejščini »kraj miru«. Ker hrani prvinski atom miru (kot zgoraj rečeno) Jeruzalem vsebuje in prizemljuje mirovni vzgib prednikov. Jeruzalem ohranja spomin na mir izvirajoč iz mitične dobe raja, spomin, nujno potreben v naši dobi oteženi z naraščajočim vojskovanjem, smrtjo in razdorom.

 1. Predstavljaj si, da se otroci (fraktali) prvinskega atoma miru shranjenega v hribu Jeruzalema pojavijo na različnih krajih po svetu, kjer zavzete skupine ljudi delujejo pri ustvarjanju najrazličnejših oblik kulture Gaje – mišljena je Geakultura, nova kultura uglašena in v harmoniji z večrazsežnostnim življenjem Zemlje.
 2. Otroci jeruzalemskega atoma miru se na teh krajih pojavljajo v obliki sfere iz bele luči objemajoče dani kraj.
 3. Vsaka od teh krogel rojeva neštete vzgibe miru. Predstavljaj si jih kot milne mehurčke sijoče v mavričnih barvah. Plavajo in krožijo po planetu in človeštvo navdihujejo z voljo po miru – vključno z mirom v razmerju do mineralov, rastlin in z živalskim kraljestvom.
 4. Morda ljudje na splošno niso dovzetni za njihovo sporočilo, ampak obstaja mnogo občutljivih posameznikov, ki sporočilo sprejemajo in mir uresničujejo v svojem življenju, svojih družinah, skupnostih in v svojem okolju.

Zaključek

Vzdržuj bistvo Jeruzalema v svojem srcu s prošnjo, naj postane utelešeni klic po miru in ljubezni na Zemlji.


Zaščitimo telo Zemljinih evolucij – telepatska delavnica omrežja LifeNet

 • v nedeljo, 27. novembra, ob 9. uri zjutraj in
 • v sredo, 30. novembra, ob 20. uri zvečer.

Program delavnice v različnih jezikih najdete na teh dveh spletnih straneh: www.lifenet.si/meditations ali https://www.lebensnetz-geomantie.de.

 • Delamo usklajeno s Soncem, zato začnite ob določeni uri po vašem lokalnem času.
 • Po potrebi preberite smernice za telepatske delavnice, ki so objavljene na teh dveh spletnih straneh.
 • Načrt delavnice preberite že prej in imejte ga natisnjenega ali pa odprtega na računalniku ali telefonu, da boste lahko sledili zaporedju sekvenc.

Uglaševanje skupine

 1. Zavedaj se, da smo kot skupina razpršeni po vsem svetu. Premakni svoje subtilne tipalke, da začutiš navzočnost članov skupine.
 2. Oblikujemo krog in povabimo prednike in potomce človeškega rodu, naj se pridružijo temu krogu. Zavedaj se tega, kako se počutiš, ko skupaj z nami stojijo v istem krogu.
 3. Zdaj povabimo elementarna in arhetipska bitja zemeljskih kraljestev, naj se nam pridružijo. Povabimo tudi bitja angelskega omrežja. Zavej se svojih občutkov ob tem, ko stojijo z nami v krogu.
 4. Zdaj pa vsi skupaj pojemo tone (ustvarjamo zvoke po svoji lastni intuiciji) – te zvoke ustvarjamo, da bi se uglasili drug z drugim in na skupno raven prostora in časa.

1. sekvenca: človeštvo ovira evolucijo in preobrazbo Gaje

Evolucija in preobrazba naše Zemlje, Gaje, v planet miru in ustvarjalne radosti je mogoča le, če Gaja nadaljuje s svojim razvojem v harmoniji in v odnosu s kozmičnimi cikli sprememb, ki se zdaj dogajajo v naši galaksiji. Vendar ljudje oviramo ta proces preobrazbe na Zemlji –izgubili smo svojo pot, tako rekoč. Odtrgani smo od svojih globokih korenin v Zemlji in od zemeljske krone v duhovnem svetu. Kot drevesa brez korenin in krošenj na milijarde ljudi lebdi, odrezani smo od svojega pravega jaza, osredotočeni na materialno »resničnost« in racionalnost in na globok strah pred »podnebnimi spremembami« – gluhi za roteč klic naših src.

In vendar obstaja upanje, da se naša in Gajina povezanost s kozmičnimi cikli sprememb in evolucije ne bo izgubila. Skupine prebujenih človeških bitij (kot je naša skupnost omrežja LifeNet) so sposobne sodelovati in s svojo ustvarjalno domišljijo soustvarjati civilizacijo v harmoniji z Zemljo in njenimi evolucijami, z Gajo in z našimi kozmičnimi povezavami. Čeprav pogoji, ki Zemlji, Gaji, omogočajo, da se razvija v harmoniji s kozmičnim ciklom sprememb in v odnosu do njega, še niso utelešeni v resničnosti, kot informacije obstajajo v etru in vodi. Zato imamo mi – tako človeštvo kot tudi Zemlja – možnost, da se razvijamo v harmoniji s kozmičnimi cikli. (In ko se bomo spet gibali v skladu s kozmičnimi cikli, verjamemo, da se bo lahko pojavil napredek, ki bo prebudil še druge ljudi.)

 1. Predstavljaj si, da stojiš pred drevesom, ki je tako visoko, da njegove krošnje ni mogoče videti.
 2. Občuti sebe, kako plezaš po drevesu vse višje in višje. Žal krošnje drevesa ne moreš doseči, ker je pod njo gosta plast oblakov, skozi katero ne moreš.
 3. Ne izgubi poguma. Spusti se na tla in vstopi v podzemne dvorane znotraj korenin drevesa. Sprehodi se po veličastnih dvoranah notranje Zemlje, pozdravi in spoznaj elementarna bitja, ki korenine drevesa hranijo s sokovi življenja.
 4. Potem se prepusti življenjskemu soku, da te ponese do krošnje drevesa. Prej zaznana ovira goste plasti oblakov ne obstaja več, saj se zdaj giblješ znotraj drevesa življenja (in ne na njegovi zunanji strani).
 5. Zdaj se lahko prosto sprehajaš med drevesi, pokrajinami, gozdovi, med živalmi in kamni, ki sodelujejo na novi ravni utelešene resničnosti. Čutiš globoko povezanost z vsemi živimi bitji Zemlje na tej novi ravni bivanja.
 6. Zavedaj se tega, da je to naslednji korak v evoluciji Zemlje. S tem korakom skrbimo za to, da se bo Zemlja lahko razvijala v skladu s trenutnimi kozmičnimi cikli sprememb in preobrazbe. S tem prispevamo k prihodnji evoluciji planeta in človeštva.

2. sekvenca: zaščitimo šest razsežnosti Zemljinega telesa

Na srečo se v zadnjih letih pojavlja veliko zanimanja in ozaveščenosti o ezoteričnih vidikih Zemlje – njenih elementarnih, vilinskih in duhovnih svetovih. Vendar sta tisočkrat bolj pomembna zavedanje in znanje o manifestiranem telesu Zemlje. Gaja je s svojimi zmajevskimi in elementarnimi pomočniki potrebovala vsaj tri milijarde let, da je ustvarila svojih šest dimenzij. Utelešena Zemlja je najdragocenejši vidik Gajinega vesolja. Številna bitja in evolucije zunaj naše zemeljske sfere si prizadevajo, da bi si prisvojila in človeštvu odvzela privilegij naše utelešene izkušnje in veselje, ki ga imamo z njo. To počnejo tako, da spodbujajo razkroj in uničevanje naravnih okolij, ustvarjajo elektronske nadomestke, iluzije in ločitev od pristnega življenja živega planeta, in sicer korak za korakom, da človeštvo tega ne bi opazilo. Zavedati se moramo, kako dragocen in ranljiv je telesni obstoj Zemlje, in ukrepati, da bi zaščitili ta zaklad Gaje.

Litosfera – materialno telo Zemlje

 1. Predstavljaj si, da meditiraš v kristalni krogli. Kot trdna krogla se razteza okoli tebe.
 2. Potem pa jo v njeni manjši različici vzemi v svoj srčni prostor, da začutiš njeno pravo bistvo.

Hidrosfera – vodno telo Zemlje

 1. Predstavljaj si, da stojiš na vodi – na jezeru, reki, morda oceanu …
 2. Subtilne kapljice vode ti skozi podplate vstopajo v telo in se razpršijo po krogli tvoje avre.
 3. Kako se počutiš, ko stojiš v tej vodni sferi?
 4. Zdaj pa razširi svojo vodno sfero, da bo zajela vso živo Zemljo!

Atmosfera – dihajoči planet Zemlja

 1. Globoko vdihni.
 2. Med izdihom svoj dih v obliki krogle razširi do najbolj zunanje plasti ozračja.
 3. Takšno dihanje nekajkrat ponovi in občuti, kako srečni in blagoslovljeni smo, da nas hrani in vzdržuje dih življenja (prana)!

Biosfera – živi planet Zemlja

 1. Prisluhni neštetim organskim procesom v svojem telesu – utripajočemu srcu, živčnemu sistemu, ki prenaša impulze in informacije …
 2. Potem prisluhni še neštetim organskim procesom v naravi okrog sebe.
 3. Potem pa naj se ta prizor in obrne, tako da prisluhneš šumenju gozdov v sebi, tekočim rekam, pticam, ki letijo po nebu … vse to je v tebi!

Noosfera – zavest Zemlje

 1. Prisluhni tihemu pogovoru med gorami, potopi se v modrost morja, prisluhni pogovorom med živalmi …
 2. Ustvarjaj zvoke in se vključi v pogovor med vsemi bitji, utelešenimi in tudi tistimi v subtilnih telesih!

Filosfera – ljubezenska sfera Zemlje

 1. Predstavljaj si, da je Zemeljska krogla v tvojem srčnem prostoru.
 2. Zemljina krogla se spremeni v kroglo, sestavljeno iz belih kristalov.
 3. Kristalno kroglo potem stopiš z močjo ljubezni svojega srca.
 4. Predstavljaj si, da stopljena zemeljska krogla iz tvojega telesa izteče na višini spodnjih reber, v dveh velikih curkih na levi in desni strani.
 5. Curka se spremenita v tokova, ki objameta zemeljsko kroglo in se srečata na drugi strani planeta, njun tok se nadaljuje okrog in okrog krogle in postaja vse večji.
 6. Kmalu je cela Zemlja s svojimi notranjimi svetovi in atmosfero prežeta s sfero ljubezni, katere del si tudi ti.
 7. Dopusti, da te raztopi moč Zemljine ljubezenske sfere in postani eno z njo!

3. sekvenca: zaključek

Zavedaj se tega, da moramo poleg čaščenja in varovanja šestih sfer manifestiranega Zemljinega telesa varovati in skrbeti tudi za njegov sedmi vidik – pet utelešenih evolucij:

 1. Telepatsko božaj vse živali, ki ti padejo na misel.
 2. S konico nosu se dotakni majhnih rastlin, z rokami pa se dotaknite dreves.
 3. Z rokami božaj gore in v dlaneh drži kamne, ki ti pridejo na misel.
 4. Objemi ljudi, ki jih imaš rada, ki jih imaš rad.
 5. Poljubi delfina ali kita.
 6. Zahvali se vsem bitjem iz različnih svetov, ki sodelujejo z nami v teh telepatskih delavnicah.

 


 Telepatska LifeNet delavnica julija 2022 – LJUBEZEN ZMAGUJE

v soboto, 23. julija zjutraj ob 9h in v sredo, 27. julija zvečer ob 20.00

Program že prej preberi, ga natisni in ga imej pri sebi, da boš lahko deloval/a uglašeno ali ga imej na zaslonu računalnika ali telefona.

V 12 drugih jezikih najdeš program na www.lifenet.si

Ker imamo različne ritme delovanja, program ni časovno določen. Za vsako vajo si vzemi toliko časa kot ga potrebuješ in se pri tem zavedaj, da vendarle delamo kot uglašena skupina.

Uglasitev skupine

 1. Bodi ozemljen/a v svojem srcu in telesu in občuti navzočnost skupine, ki vključuje tudi elementarna, angelska in duhovna bitja, ki sodelujejo z nami. Čeprav smo razkropljeni po svetu smo povezani v znamenju naše ljubezni do Gaje in soodgovornosti za življenje na Zemlji.
 2. Predstavljaj si spiralo, ki se dvigne iz Zemlje in nas dvigne na raven ustvarjalnega časa in prostora, ki nista podložna omejitvam linearnega časovnega reda niti prostora.
 3. Za boljšo medsebojno povezavo pojmo! Uporabi petje samoglasnikov ali drugih tonov in se pri tem povezuj z vsemi drugimi udeleženci kroga na različnih ravneh stvarstva.

PRVI DEL: osvoboditi je treba pot, ki vodi do nove ljubezenske sfere Zemlje

Gaja je to leto začela z razodevanjem nove večrazsežnostne ljubezenske sfere povezujoče vsa bitja Zemljinega vesolja, ki nam omogoča bivati v miru med tem ko uživamo ljubezenska razmerja z naravo in njenimi bitji. Vendar, preden lahko v celoti izkusimo novi srčni sistem Zemlje, moramo preobraziti nekatere zapreke, da bi se ljubezen lahko udejanjila.

 1. Predstavljaj si, da vseh pet celin prispeva svoje sile za nastanek ogromne posode segajoče čez kontinente in oceane. Posoda je napolnjena z vodo preobrazbe in prenove.
 2. Posoda je prekrita z več plastmi membran skozi katere morajo iti izmaličena bitja in vzorci preden se lahko okopajo v posodi preobrazbe in se tako pripravijo za svojo prenovo.
 3. Najprej moramo preobrazit idejo in bitja katera ji služijo, da ima Zemlja en sam srčni center podobno »srčni čakri« pri človeku. (Namesto tega bi morali govoriti o srčnem sistemu, ki prekriva vso Zemljo in je v našem primeru razporejen po celem telesu.)
 4. Potrebno je tudi preobraziti idejo, da je ljubezen izključno povezana s človeško duševno in spolno dejavnostjo – in izključuje bitja narave, elementarna bitja, deve…
 5. Nazadnje je treba voditi v preobrazbo folijo, ki pred človeško zavestjo skriva večrazsežnostni srčni sistem – pri čemer proces preobrazbe vključuje izkrivljena elementarna bitja prisiljena vzdrževati to folijo nepredušno.
 6. Izrazimo zahvalo.

DRUGI DEL: izkušnja ljubezenske sfere Zemlje v pokrajini

Z namenom spoznati nekatere vidike Gajine ljubezenske sfere vas vabim v Ljubljano, da bi jih izkusili v razmerju med Grajskih hribom in Ljubljanico.

Najprej bomo obiskali velikansko gomilo blizu grajske stavbe. Davne kulture so jo poznale kot kraj stika z njihovimi predniki. V okviru nove ljubezenske sfere Zemlje (filosfere) je namen tega kraja omogočiti srečanje med človeškimi bitji iz onostranstva in tistimi, ki obstajamo kot utelešeni ljudje. Občuti, kako so se tradicionalni kraji stika s predniki spremenili.

 1. Predstavljaj si, da sediš v svetlobnem balončku pripravljen/a potovati na ljubljanski Grajski hrib. Poglej okrog sebe – tudi drugi udeleženci delavnice se pripravljajo, da potujejo tja na podoben način.
 2. Svetlobni balončki z udeleženci in udeleženkami delavnice se približujejo Grajskemu hribu z juga. S severa se mu na isti način približujejo balončki z dušami iz duhovnega sveta.
 3. Vzemi si dovolj časa za občutit ta razburljivi trenutek, preden se obe skupini srečata znotraj gomile.
 4. Ko svetlobni balončki prispejo znotraj gomile, se individualni balončki spremenijo v skupni balon-sfero, ki nas vse zaobjema. Občuti kako široka je ta vse-obsegajoča svetlobna sfera – je dar Gajine ljubezni.
 5. Zdaj je čas za srečanje s pokojnimi prijatelji, sodelavkami, sodelavci in predniki. Občuti in utrdi ljubezenske vezi z njimi.

TRETJI DEL: srečanje z izvirom novega srčnega sistema (ljubezenske sfere – filosfere) Zemlje:

 1. Pripravi se za hojo po Grajskem hribu v smeri vzhod – ljubljanski Grajski hrib je precej dolg hrbet s tremi vrhovi.
 2. Ko prideš do drugega vrha (na prvem stoji grad) odkriješ da tam obstaja dvigalo, ki nas ponese tri nadstropja navzdol v notranjost hriba.
 3. Predstavljaj si da pri tem narediš tri korake vzvratno. Kako se občuti, če stojiš tri korake za svojim srčnim središčem?
 4. Ob tem se zavedi, da stojiš v svetem prostoru, neke vrste svetišču. Občuti prostor svetišča (tri nadstropja pod Zemljo smo!).
 5. Usmeri svojo pozornost na sredino svetega prostora in na tam postavljen dragoceni kamen. Dotakni se kamna in ga božaj.
 6. Ta kos eteričnega kamna je nastal v davni preteklosti med trkom Gaje z nekim drugim nebesnim telesom, ko je Zemlja še obstajala kot svetlobno telo. Tedanji trk lahko imenujemo »sakralna poroka«.
 7.  Dragoceni kamen katerega si se dotaknil/a je eden od otrok te sakralne poroke. Taki kristali obstajajo na različnih svetih krajih Zemlje kjer neprestano poustvarjajo ljubezensko sfero (filosfero) Zemlje. (Filein v Grščini pomeni »ljubiti«.)

ČETRTI DEL: doživeti vrednoto zaradi katere je ljubezen najmočnejša sila v vesolju

Nadaljujoč našo pot po Grajskem hribu pridemo do njegovega tretjega vrha. Najdemo ga na zaključku hriba obdanega s strmimi pobočji.

 1. Slediš cik-cak poti dokler ne prispeš do vznožja hriba.
 2. Tam srečamo velikansko drevo, ki deluje kot portal skozi katerega lahko vstopimo v notranjo dvorano tretjega vrha Grajskega hriba.
 3. Bodi pogumna/pogumen, ko se soočaš s približujočim se zmajem. Dovoli mu, da te požre, tako da si zdaj znotraj zmaja. Kako se občuti, če si obdan/a in prepojen/a z vibracijami zmaja? (Zmaji so prvinske ustvarjalne sile Gaje.)
 4. Zdaj ozavesti znotraj svoje glave obstoj sistema Tretjega očesa. Njegova vibracija povezuje, podobno telesu kače, center med obrvmi s centrom sredi možganov in center na hrbtu lobanje.
 5. Znotraj tretjega vrha ljubljanskega Grajskega hriba pleše kača Tretjega očesa skupaj s sferično navzočnostjo zmaja. Kako občutiš znotraj sebe ples teh dveh prvinskih ustvarjalnih bitij Gaje?
 6. Ta ples omogoča trajnosten obstoj ljubezenske sfere Zemlje.

PETI DEL: ljubezenski procesi v pokrajini

Zdaj, ko smo prišli do vznožja Grajskega hriba, usmerimo pozornost k Ljubljanici. Njene vode objemajo Grajski hrib z dveh strani. Zavedaj se, da je Ljubljanica nenavadna reka. Šest krat izgine v podzemlju in se vsakič pojavi na dan z drugim imenom.

 1. Izenači se z reko, ko se počasi približuje Grajskemu hribu. Kako se Grajski hrib odziva na približujočo se reko?
 2. Zdaj se izenači z Grajskim hribom in njegovimi tremi vrhovi. Glej in občuti, kako se pritekajoča reka odzove na navzočnost Grajskega hriba.
 3. Podaj se v občutenje njune interakcije z namenom izkusiti, kako se ljubezenska sfera v pokrajini v vsakem trenutku obnavlja.

ŠESTI DEL: občuti ljubezensko polje Ljubljanice

Za kratek čas posedi ob sprehajališču vzdolž Ljubljanice imenovanem Trnovski pristan, obdanem z vrsto vrb.

 1. Da bi lahko občutil/a ljubezensko polje reke je njene vode treba z občutkom povezati z drevesi ob reki, z njeno izkušnjo kraškega podzemlja, z njenimi elementarnimi bitji – in vse to povezati s svojo pozornostjo in navzočnostjo ob reki.
 2. Znotraj nekajkrat ponovi ta preplet, da bi stopil/a v ljubezensko sfero (filosfero) reke. Uživaj jo in se okoplji v njej.
 3. Vedi, da brez tvoje pozorne navzočnosti na bregu Ljubljanice, ljubezensko polje reke nebi bilo popolno.

 ZAKLJUČEK

Udeleženke in udeleženci se zberemo v krogu segajočem čez celine skupaj s tistimi iz nevidnih svetov.

Obrnimo se eden k drugemu ljubeče in s hvaležnostjo za naše soustvarjanje.

 


 

Telepatska LifeNet delavnica junija 2022 – UPANJE NA MIR NE SME PRESAHNITI

v soboto 11. junija zjutraj ob 9h in v sredo 15. junija zvečer ob 20.00

Tematika delavnice:

Program že prej preberi, ga natisni in ga imej pri sebi, da boš lahko deloval/a uglašeno ali ga imej na zaslonu računalnika ali telefona.
V drugih jezikih najdeš program na www.lifenet.si
Ker imamo različne ritme delovanja, program ni časovno določen. Za vsako vajo si vzemi toliko časa kot ga potrebuješ in se pri tem zavedaj, da vendarle delamo kot uglašena skupina.

Uglasitev skupine

 1. Bodi ozemljen/a v svojem srcu in telesu in občuti navzočnost skupine, ki vključuje tudi elementarna, angelska in duhovna bitja, ki sodelujejo z nami. Čeprav smo razkropljeni po svetu smo povezani v znamenju naše ljubezni do Gaje in soodgovornosti za življenje na Zemlji.
 2. Predstavljaj si spiralo, ki se dvigne iz Zemlje in nas dvigne na raven ustvarjalnega časa in prostora, ki nista podložna omejitvam linearnega časovnega reda niti prostora.
 3. Za boljšo medsebojno povezavo pojmo! Uporabi petje samoglasnikov ali drugih tonov in se pri tem povezuj z vsemi drugimi udeleženci kroga na različnih ravneh stvarstva.

Prvi del: Varujmo zaklad človeške identitete

Biti človek pomeni, da vsak od nas uteleša določen vidik vesoljnega stvarjenja. Če človek zgubi svobodo, biti kar on v resnici je, se eden od vesoljnih arhetipov izgublja. Sodobna družba je iznašla nešteto lažnih podob o tem, kdo kot človeška bitja smo. Omejujoče oblike kontrole nam človeškim bitjem preprečujejo ugotoviti, kakšna je naša vloga v vesolju Gajinega stvarstva.

Človekova osebna identiteta je shranjena v vzročnem ozadju našega organskega srca.

 1. Predstavljaj si, da je tvoje organsko srce lična lesena koliba. Naredi se majhnega tako da lahko sedeš pred kolibo in uživaš sončni dan ter ptičje petje.
 2. Odločiš se, da greš na romanje vzdolž vodoravne linije povezujoče tri srčna središča svojega srčnega sistema.
 3. Zapustiš svoje organsko srce in greš najprej obiskat svetišče svojega srčnega centra. Ima obliko kroga s kamni. Stojiš v sredini kamnitega kroga, ki obsega tako prostor za hrbtom kot tistega pred tabo. Občuti njegovo kvaliteto. (Zavedaj se, da se celotna zgodba dogaja znotraj tvojega srčnega prostora!)
 4. Dovoli valovom njegove luči, da se širijo med tvoje sopotnike na poti življenja.
 5. Zdaj nadaljujemo svoje romanje proti srčnemu žarišču, ki se nahaja na desni strani prsnega koša.
 6. Tam te pričaka krog prednikov človeškega rodu. Pridruži se njihovemu krogu tako da si podate roke kot znamenje da smo ena družina človeštva. Nekateri živimo v organskem, drugi pa v dušnem telesu.
 7. Potem se obrneš proti domu, proti svoji kolibi. Greš mimo svojega srčnega centra in prideš pred vrata svojega organskega srca.
 8. Obogaten z izkušnjami svojega romanja vstopi v notranje prostore svoje srčne mišice. Vzemi si čas za izkušnjo prenovljene identitete sebe kot človeškega bitja.

Drugi del: Pravzorec moškega počela

Povsod po svetu gledamo moške kako se bojujejo eden proti drugemu. Gledamo oblastnike kako zatirajo človeška so-bitja…Ne bo miru na Zemlji dokler moški ne začnemo utelešati sakralni pravzorec moškega počela. Ženske lahko moške podprejo tako, da prepoznajo svoj lastni moški vidik.

 1. Naloga moškega počela je vzdrževati resnico. Pojdi vase in občuti kaj pomeni vzdrževati resnico življenja.
 2. Poravnaj svojo hrbtenico in si predstavljaj, da se modra kristalna krogla kotali vzdolž tvoje hrbtenice od trtice navzgor, dokler se ne ustavi v hrbtnem delu lobanje. Vzdolž hrbtenice se kotali tako, da se hrbtenica nahaja znotraj kristalne krogle.
 3. Zahtevaj od moških na planetu, da postanejo resnicoljubna bitja.
 4. Nič manj pomembna vloga moškega principa (pri moških in ženskah) je trajno vzdrževanje vesoljnega polja ljubezni in sočustvovanja.
 5. Predstavljaj si, da tvoje srčno središče žari s svetlobo v kateri sta združeni luč sonca in meseca. Kako občutiš, če svetiš kot neprestan vir ljubezni?
 6. Tretja vloga moškega počela je vzdrževati odprta vrata prehoda med življenjem in življenjem po življenju – mišljen je svet prednikov in potomcev – ki se običajno enači z območjem smrti.
 7. Zagotovi, da bližina moškega počela skrivnosti smrti ne more voditi k omami vojskovanja.

Tretji del: Gajo osvoboditi 3D projekcij

Razumsko mišljenje je med svojo vlado planetu zemljo zavilo v skoraj nevidno folijo uničujočih idej:

 • Zemljo predstavljajo kot izključno tridimenzionalni (3D) planet
 • Da življenje obstaja zgolj na materialni ravni
 • Da je ljubezen izključno psihološka ali spolna zadeva
 • Da so zakladi Zemlje človeku na voljo itd.

Take ozke zamisli zadržujejo zavest človeštva v zmrznjenem stanju. Tragedija je v tem, da čeprav se več in več ljudi osvobaja takih idej, se svet še vedno giblje po istih starih tračnicah. Razlog je v zakoreninjenosti teh tujih idej v uroku.

 1. Uporabili bomo kineziogram s pomočjo katerega se Gaja in človeški rod lahko osvobodi tega uroka. Kineziogrami so oblika ustvarjalnega jezika podobnega kozmogramom. Beseda prevedena iz Grščine pomeni »znamenja sposobna sprožiti določeno gibanje«.
 2. Za brisanje uroka bomo uporabili posebno obliko keltskega križa (enakokrakega križa v krogu).
 3. Keltski križ bomo risali v prostoru pred telesom (v etru) z vsemi petimi prsti združeni v eni točki. Odloči se katero roko boš uporabil/a.
 4. Potem riši kineziogram velikopotezno pred sabo takole – risba se nahaja spodaj.
 5. Nariši kineziogram nekajkrat v počasnem tempu zavedajoč se njegovega pomena. Začni na desni in ko dosežeš najvišjo točko pojdi po črti vzvratno – tako nekajkrat.
 6. Začetek gibanja in njegov vrh označi s piko, da bo oblika jasna tudi na nevidnih ravneh. Piko označiš tako, da roko s petimi prsti združenimi nekoliko umakneš proti telesu in jo potem za isto razdaljo vrneš na prejšnjo raven z močnejšim udarcem.
 7. Izvedi nekaj sekvenc takega kineziograma in se med tem zavedaj, da folija izpareva.

Četrti del: Pot prvinskih sil iz jedra Gaje je zdaj prosta.

Potem ko je bil urok v tretjem delu telepatske delavnice odstranjen, je postala pot iz jedra Zemlje/Gaje do človeškega srčnega prostore prosta. Zdaj lahko obnovimo našo sposobnost videti prostor resničnosti takšen kot on je.

 1. Sediš v topli sobi in pogledaš skozi okno. Začudeno ugotoviš, da zunaj sneži.
 2. Ampak snežinke ne padajo z neba temveč se na prikupen način dvigajo iz jedra Zemlje. Vsaka snežinka je bel kristal izhajajoč iz jedra ustvarjalnih moči Gaje.
 3. Stojiš sredi belih kristalov, ki se dvigajo iz Zemlje. Vsa pokrajina okrog tebe postaja bela.
 4. Ugotoviš, da se podobno dogaja znotraj sebe. Beli kristali se dvigajo iz Zemljinega jedra proti tvojemu srčnemu prostoru.
 5. Opazuj in občuti, kako postaja tvoj srčni prostor bel, povsem pokrit z belimi kristali.
 6. Vsi kristali zbrani v tvojem srčnem prostoru začnejo žareti z različnimi barvami mavrice.
 7. Več in več ljudi po svetu se začenja zavedati, da njihov srčni prostor žari z ljubeznijo.

Zaključek

Lahko si vzamemo nekaj časa, da se v našem krogu srečamo in poklepetamo.

Potem oblikujemo krog, ki premošča kontinente in oceane in se zahvalimo za nabrane izkušnje.

Zdaj bomo spet prepevali kot na začetku in povabimo med nas in k petju tudi druga bitja, ki so nas med delavnico spremljala.

Celtic cross